"Beyin Cerrahları için Üretken Yapay Zekâ Eğitimi" 29.06.2024 tarihinde yapıldı.
1 Temmuz 2024 | 15:41

Merkezimiz tarafından 29.06.2024 tarihinde "Beyin Cerrahları için Üretken Yapay Zekâ Eğitimi" programı gerçekleştirildi. Açılışını Merkez Müdürümüz Prof.Dr. Şeref Sağıroğlu ve Genç Nöroşirürjenler Kurulu Başkanı ve Üniversitemiz Beyin ve Sinir Cerrahi Öğretim Üyesi Dr. Öğretim Üyesi Pelin Kuzucu’nun yaptığı etkinliğe, ülkemizin farklı illerinden 20 Beyin Cerrahi doktorumuz katıldı. Teorik eğitimin ardından uygulamalı yapılan eğitimde yer alan Betül Ersöz, ardından Dr. Öğretim üyesi Ali Öter üretken yapay zekanın beyin cerrahlarının hayatını nasıl kolaylaştıracağı ve yapılan işlerde yapay zeka araçlarından nasıl faydalanılabileceği ve kullanılabileceği konusunda uygulamalı eğitim gerçekleştirdi.

Eğitimin yapılmasında katkı sağlayan bütün ekibe, Türk Nöroşirürji Derneği Başkanı Prof.Dr. Ömer Hakan Emmez ve Merkez Yönetim Kurulu üyesi/Üniversitemiz Beyin ve Sinir Cerrahi Öğretim Üyesi Doç. Dr .Emrah Celtikci' ye teşekkür ederiz.

ÜRETKEN YAPAY ZEKA UYGULAMALARI eğitim-5ÜRETKEN YAPAY ZEKA UYGULAMALARI eğitim-4ÜRETKEN YAPAY ZEKA UYGULAMALARI eğitim-3ÜRETKEN YAPAY ZEKA UYGULAMALARI eğitim-2ÜRETKEN YAPAY ZEKA UYGULAMALARI eğitim-1

background image