13.06.2024 tarihinde Araştırma Üniversitesi Süreçleri Değerlendirme Toplantısı Düzenlendi
15 Haziran 2024 | 14:38

Üniversitemizde Araştırma Üniversitesi Süreçleri Değerlendirme Toplantısı düzenlendi. Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Yücel Gelişli, Prof. Dr. Ramazan Bayındır, rektör danışmanları, dekanlar, enstitü ve yüksekokul  müdürleri ile öğretim elemanları katıldı.

Merkez Müdürümüz Prof. Dr. Şeref Sağıroğlu üniversitemizin düzenlemiş olduğu bu etkinlikte Mühendislik Fakültesinde en çok atıf alan üç profesörden birisi olarak ödülünü Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız'dan aldı. Üniversitemizde en başarılı 18. akademisyen ve Bilgisayar ve Hesaplı Bilimler alanında 7. akademisyen olan Müdürümüz Prof. Dr. Şeref Sağıroğlu'nu başarılarından dolayı kutlar, başarılarının devamını dileriz.

araştırma top-2araştırma top-1