"Yapay Zekâ Çağında Üniversiteler ve Ar-Ge Çalışmaları” konferansı 20.05.2024 tarihinde düzenlendi.
23 Mayıs 2024 | 10:09

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi tarafından 20.05.2024 tarihinde düzenlenen "Yapay Zekâ Çağında Üniversiteler ve Ar-Ge Çalışmaları” konulu ilk konferansa; Rektör Prof. Dr. Mustafa Alişarlı, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Samettin Gündüz, Prof. Dr. Aydın Him ve akademik-idari personeller katılım sağladı. Merkez Müdürümüz Prof. Dr. Şeref Saüıroğlu “Yapay Zekâ ve Siber Güvenlik” konulu konferansta yapay zekanın gelişim süreci ve geleceği hakkında ayrıntılı bilgiler aktardı.Yapay zekâ teknolojilerinin akademik dünyayı nasıl değiştireceğini mutlaka anlamamız gerektiğini ve üretken yapay zekâ ve yapay zekanın akademik çalışmalar üzerindeki tehdit unsurlarını ayrıntılarıyla anlattı. Konferans sonunda Merkez Müdürümüze teşekkür belgesi takdim edildi.