" 2. Elektrikli Araçlar ve Akıllı Şehirler Çalıştayı ” düzenlendi.
1 Haziran 2023 | 10:29

Gazi Üniversitesi Teknoloji Fakültesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü, Temiz Enerji Araştırma ve Uygulama Merkezi ve Elektrik Mühendisleri Odası Ankara Şubesi işbirliğiyle " 2. Elektrikli Araçlar ve Akıllı Şehirler Çalıştayı” düzenlendi.

Elektrikli araç ve şarj teknolojileri ile elektrik şarj istasyonlarının kurulumu ve işletilmesi, elektrikli araçların enerji verimliliği, çevresel sürdürülebilirlik ve yenilenebilir enerji kaynaklarına olan katkıları, karşılaşılabilecek sorunlar ve çözümleri, gelecekteki güç sistemleri için elektrikli araçlar ve akıllı şehirlerdeki rolü konularının yer aldığı; ETKB, ÇİDB, EPDK, ATO, ASO gibi kurum ve sektörün önde gelen firma temsilcilerinin bir araya geldi.

Merkez Müdürümüz Prof. Dr. Şeref Sağıroglu 'nun Düzenleme kurulunda yer aldığı Çalıştay ile ilgili detaylı bilgiye link üzerinden erişebilirsiniz.

elektrikli araçlar çalıştay 1-1

elektrikli araçlar çalıştay 2-1