“Ulusal Siber Güvenlik Çalıştayı: Dijital Dünyada Güvenli Yaşam” adlı çalıştay yapıldı.
30 Aralık 2022 | 09:28

Ai-3

29.12.2022 tarihinde Üniversitemiz Tusaş-Kazan Meslek Yüksekokulu tarafından düzenlenen “Ulusal Siber Güvenlik Çalıştayı: Dijital Dünyada Güvenli Yaşam” adlı çalıştay geniş bir katılım ile Rektörlük Mimar Kemaleddin Salonunda gerçekleştirildi. Çalıştay açılış konuşmaları Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ramazan Bayindir ve Rektör Danışmanı ve AI Center Yönetim Kurulu üyesi Prof.Dr. Halil Ibrahim BULBUL tarafından yapıldı. Siber Güvenlik alanında çalışmalar sürdüren Merkez Müdürümüz Prof. Dr. Seref Sagiroglu "Siber Dünya, Suçlar, Güvenlik ve Koruma" konulu konuşmasını gerçekleştirdi. Siber Güvenlik ile ilgili Üniversitemizin akademik çalışanları ve bu alanda çalışmalar sürdüren sektörden davetliler tarafından da konuşmalar yapıldı.